Interieurbeplanting

Door interieurbeplanting verbindt u buiten met binnen. Dit kan met ‘Gisbertz Binnengroen’. Onze groenspecialist komt graag bij u langs om de mogelijkheden van interieurbeplanting te bespreken. Kantoorbeplanting is meer dan een rustgevende verfraaiing van uw werkomgeving. Groene planten zorgen voor een betere luchtkwaliteit, hebben een positief effect op de geluidsdemping en zorgen voor een betere luchtvochtigheid door de verdamping van water.

De voordelen van interieurbeplanting op kantoor

Verbeter het werkklimaat binnen uw bedrijf met mooie kantoorbeplanting. Het is wetenschappelijk aangetoond dat de aanblik van groen minder stress en gezondheidsklachten oplevert. Dit komt de sfeer en de productiviteit op kantoor enorm ten goede en voorkomt zo zelfs uitval van werknemers. Zo heeft de vrij simpele en relatief goedkope aanschaf van interieurbeplanting een enorm positieve uitwerking. Wij helpen u graag bij het uw keuze en ontwerpen én leveren tevens alle producten die u nodig heeft voor een mooie kantoorbeplanting die past bij de stijl van uw bedrijf. Bovendien verzorgen wij de planten via een betaalbaar onderhoudscontract. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een maandelijks of driemaandelijks onderhoudscontract – alles is mogelijk en bespreekbaar!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u ook graag mooie interieurbeplanting voor op kantoor? Neem dan contact op met onze groenspecialist. Dit kan via het telefoonnummer 046 437 67 35 of via de onderstaande button. We geven u graag advies over alle mogelijkheden omtrent kantoorbeplanting of de renovatie van uw bedrijfstuin.

Alex Gisbertz - interieurbeplanting