Tuinarchitect Heerlen

Tuinarchitect Heerlen: Met een tuinarchitect heeft ook u in Heerlen end e rest van Limburg de kans om over uw ideale tuin te beschikken. Het is dan wel belangrijk dat u beschikt over een gespecialiseerd bedrijf die uw wensen weet vorm te geven en ook kan bijdragen aan uw mogelijkheden. Meedenken in het design is één, maar over de kennis en ervaring beschikken die u in ieder opzicht een prachtige tuin oplevert, is waar u ons voor kunt aanspreken: Alex Gisbertz, Complete Garden Design.
Wij zijn de tuinarchitect voor u in Heerlen en Limburg. Als hovenier geven we u de kans om over een tuinontwerp te beschikken dat apart en uniek is. Volledig naar de hedendaagse trend realiseren wij moderne en strakke tuinen. Door daarnaast gebruik te maken van natuurlijke vormen en kwaliteitsmateriaal, krijgt u een tuin zoals die door de natuur bedoeld is.

De tuinarchitect voor u in Heerlen

Een tuinarchitect alleen geeft u in Heerlen natuurlijk niet een complete tuin. Daarom kunt u bij ons terecht voor een totaalpakket dat u mag verwachten van een hovenier. Van het ontwerp, de aanleg tot het onderhoud. Wij zijn meer dan alleen een tuinarchitect voor u in Heerlen, maar een hoveniersbedrijf at u in ieder opzicht meerwaarde biedt. Zoals gezegd zijn onze tuinontwerpen kenmerkend in het gebruik van vormen en materialen die altijd samenkomen tot een geheel. Een geheel dat voor een zeer groot deel door u bepaald wordt. We nemen de tijd om uw wensen duidelijk te krijgen en nemen deze mee in ons ontwerp. Een ontwerp dat handmatig word opgesteld en in kleur en op schaal wordt uitgewerkt. Zo weet u precies hoe uw tuin eruit gaat zien voordat de eerste schop in de aarde gaat.
Als het gaat om de aanleg zorgen wij ervoor dat het plan precies wordt uitgewerkt. Een tuin is dynamisch en moet met regelmaat onderhouden worden. Afhankelijk van het seizoen en de planten verdient het onderhoud de nodige expertise. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. U bepaalt zelf de regelmaat als het gaat om ons betaalbare onderhoud. Als tuinarchitect voor u in Heerlen zorgen we ervoor dat u het hele jaar door van uw tuin kunt genieten.

Ook voor u staan we klaar

Als het gaat om een prachtig ontworpen, aangelegde en goed bijgehouden tuin spreken beelden meer dan woorden. Onze portfolio geeft u een indruk van wat we voor u kunnen betekenen. Het zal u dan opvallen dat er vaak bepaalde elementen terug komen zoals tuinhaarden, houtopslag en dakbegroening. Er zijn bepaalde artikelen die zeer goed aansluiten bij onze ontwerpen. Daarom zijn wij ook leverancier van de topmerken Zeno en Mobilane.
Gaat het om interieurbeplanting voor een betere sfeer op kantoor, om uw interieur thuis af te maken of voor in uw winkel. Onze groenspecialist staat voor u klaar.
Als u op zoek bent naar een tuinarchitect in Heerlen dan zijn wij uw partner.


Tuinarchitect Heerlen Tuinarchitect Heerlen Tuinarchitect Heerlen

Tuinarchitect Heerlen: Neem contact met ons op

[contact-form-7 id=”4″ title=”Contact form 1″]


Hovenier Heerlen Hoveniersbedrijf Geleen Hoveniersbedrijf Heerlen Hoveniersbedrijf Maastricht Hoveniersbedrijf Sittard Tuinaanleg Heerlen Tuinarchitect Maastricht Tuinarchitect Heerlen Tuinarchitect Sittard Tuinontwerp Maastricht

Tuinarchitect Heerlen